arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Ontwerp

Maximaal genieten en zo weinig mogelijk onderhoud. Een doordacht ontwerp is de basis van een stijlvolle, verzorgde tuin die bij u past.

Wie

Met ruim 13 jaar ervaring streven wij naar de hoogste perfectie. Het zegt iets over ons en ons bedrijf. Net zoals onze tuinen ben ik anders dan anders, afwijkend van het gewone, maar niet overdreven. Onze tuinen bestaan uit zuivere lijnen, vol sfeer en persoonlijke details.

shutterstock_23761382

Wat

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor een tuin. Een tuinontwerp vormt de basis waarop een tuin gebouwd wordt. Het is een samensmelting van uw wensen en onze ideeën. Wij verzorgen de complete tuinaanleg: van zwembad tot zwemvijver, van terras tot oprit, van tuinberging tot verlichting. Waar nodig werken wij samen met vakbekwame onderaannemers, maar steeds blijft U in contact met één persoon, die het proces van A tot Z met U begeleidt. Wij gaan voor onderhoudsvriendelijke tuinen, wat niet wegneemt dat een minimumonderhoud vereist blijft. De nazorg van een tuin is dan ook zeer belangrijk. Ook hier staan vakmensen voor U klaar!

Visie

Uw tuin is het verlengde van uw woning. Een plek om, weg van de drukte, in alle rust en vrijheid te genieten. Een frisse duik in de zwemvijver. Een goed gesprek met een wijntje onder een verlicht bladerdak. Of even loungen en lekker wegdromen. Maximaal genieten en zo weinig mogelijk onderhoud. Een doordacht ontwerp is de basis van een stijlvolle, verzorgde tuin die bij u past.

shutterstock_98520944

Hoe gaan we te werk

  1. U bent op zoek naar een tuinarchitect of tuinaanlegger voor de uitvoering of ontwerp van uw project en onze realisaties spreken u aan.
  2. U wil graag dat wij vrijblijvend bij U langskomen en neemt met ons contact op. We prikken alvast een datum waarop we elkaar ontmoeten.
  3. Wij komen langs en wisselen ideeën en wensen uit. We doorlopen onze werkwijze en spreken over de kostprijs van een tuinontwerp.
  4. Aan de hand van ons gesprek maken wij een concept tuinontwerp. De 3D voorstelling maakt het u mogelijk een duidelijk en realistisch beeld te vormen van hoe de tuin er zal uitzien.
  5. Naar aanleiding van uw opmerkingen en aanvullingen wordt het tuinontwerp aangepast en afgewerkt tot een definitief ontwerp. Daarbij horen natuurlijk een beplantings- en verlichtingsplan. Kortom, wij bezorgen U een totaalplan.
  6. Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor de uitvoering van uw tuinproject. Wij gaan voor een duidelijke aanpak en maken gespecifieerde offertes.
  7. U bent enthousiast en wil uw project gerealiseerd zien. We spreken over planning en uitvoeringstermijn van de werken. Nog steeds staat U in contact met de ontwerper van uw tuin. Hij volgt de werken nauwgezet op en staat U bij gedurende het hele aanlegproces.
  8. Het is van het allergrootste belang dat uw tuin op de juiste manier onderhouden wordt. U wordt geadviseerd over de uit te voeren onderhoudswerken. Misschien wil U de tuin zelf onderhouden. Misschien wil U beroep doen op onze vakmensen. Wij bezorgen U een vrijblijvend voorstel zodat U zelf de keuze kunt maken.